Skink- och kesofyllda zuccini
Ingredienser
- 250 g zuccini
- 2 msk smör
- 100 g rökt skinka
- 2 vitlöksklyftor
- 250 g keso
- 1 tsk timjan
- 1 krm salt
- 1 krm svartpeppar
- 2 msk ströbröd
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250°C.
- Skär zuccinin i 2cm tjocka skivor. Skär ut mitten med en smal vass kniv. Lägg skivorna på ett smort ugnssäkert fat.
- Stek dem i ugnen cirka 5 minuter på varje sida.
- Finhacka under tiden zucciniköttet, skinkan och vitlöken. Fräs ihop det i lite smör några minuter. Häll upp det i en skål. Rör i keso, timjan, salt och peppar.
- Fyll zucciniskivorna med kesoröran och strö över ströbrödet. Stek i ugnen ytterligare cirka 15 minuter.
- Servera med rädisor och baguette.