Skink- och kesofyllda zuccini

Skink- och kesofyllda zuccini

Måltid Förrätt
Kök Internationell
Portioner 6

Ingredienser
  

  • 250 g zuccini
  • 2 msk smör
  • 100 g rökt skinka
  • 2 vitlöksklyftor
  • 250 g keso
  • 1 tsk timjan
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk ströbröd

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 250°C.
  • Skär zuccinin i 2cm tjocka skivor. Skär ut mitten med en smal vass kniv. Lägg skivorna på ett smort ugnssäkert fat.
  • Stek dem i ugnen cirka 5 minuter på varje sida.
  • Finhacka under tiden zucciniköttet, skinkan och vitlöken. Fräs ihop det i lite smör några minuter. Häll upp det i en skål. Rör i keso, timjan, salt och peppar.
  • Fyll zucciniskivorna med kesoröran och strö över ströbrödet. Stek i ugnen ytterligare cirka 15 minuter.
  • Servera med rädisor och baguette.