Gös i paket
Portioner |
|
Ingredienser
- 800 g gösfilé utan skinn
- 12 kokta potatisar
- 3 tomater
- 3 salladslökar
- 1 dl tomatjuice
- 1.5 msk dillfrö
- salt
- Vitpeppar
- 75 g Smör
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Skär filéerna i mindre bitar och fördela dem på 6 stora smorda folieark.
- Skiva potatisen. Skär tomater och salladslök i mindre bitar.
- Fördela potatis, grönsaker och tomatjuice över fisken. Strö över dillfrö, salt och peppar och klicka på smöret.
- Vik ihop till paket. Tillaga i ugn 12-15 min.
- Servera paketen oöppnade så att gästerna själva får öppna och känna aromen.
- Bjud gärna på ett gott bröd till.
Receptanteckningar
Här går det förstås lika bra att använda t ex abborrfiléer. Det här paketet passar dessutom alldeles utmärkt på grillen
Från: TV4, Nyhetsmorgon, Fredrik Eriksson
Senaste inläggen